tisdag 19 februari 2008

Ordning och reda utan stress

Fötterna upplagda på soffbordet. Myser framför brasan med datorn i knät efter en pysslig kväll. Har idag införskaffat ny bättre förvaring för mina scraptingestar och ikväll har det sorterats och inordnats. Jag har också målat klart Heddas lilla pinnstol (som jag hade när jag var liten) och för en liten stund sedan avslutade jag en lång massagesession på mannen. Konstaterade att det var ÅR sedan jag masserade honom ordentligt senast (jag talar om hans rygg och inget annat).

Detta efter en härlig dag med Hedda på stan. Konstaterade igår att de smittsamma vattkopporna torkat in, men var ändå lite osäker på någon liten plutt på magen. Idag på morgonen friskförklarade jag henne (i egenskap av legitimerad mor) och vi åkte in till stan för att uträtta några ärenden och äta lunch. Jag hade Clas Olsson, Idé & Hobby samt Polarn & Pyret i sikte. Hedda ville till Mc Donalds och till en godisaffär. Vi var båda nöjda efter dagens slut. Framför allt jag, tror jag, för vi hade så trevligt och det kändes som om en tur på stan med dottern lyfte sig till en ny nivå idag. Vi tog det lugnt. Vi lämnade sulkyn i bilen (Hedda var fantastiskt bra på att orka gå - inte hennes starka sida annars). Vi gick i hennes takt. Vi pratade och skrattade. Vi busade och sprang ikapp. Vi lämnade stressen hemma. Och vilken go' tjej vi har. Hon charmade folk på stan så det stod härliga till. En tant möttes av Heddas utsträckta armar och fick en lång kram. En annan tant med hund fick en trevlig pratstund med Hedda och flera vände sig om, tittade på tösen och uttryckte att hon var så söt... Och det är hon ju. Och inte bara söt. Klok och begåvad är hon också. Stolta mamman kan inte låta bli att skriva och berätta... Någon gång blir det nog en lista över Heddas fantastiska egenskaper.

Imorgon kanske det blir bild på något av dagens inköp. Ni ska dock slippa få se sandpapper och reflexvästar... Skojigare inköp än så blev det faktiskt...

5 kommentarer:

Hanna sa...

Åh! Längtar helt plötslig efter att få gå med Ella på stan =)

Linus fyller 28 imorgon. På söndag tänkte vi bjuda hem familjen N på födesledagslunch och tårta. Ca halv två, två? Om ni kan och orkar.

kram! hanna

Sebbes Fruga sa...

Gärna kaffe och semla! Men idag hinns det inte med. Hur har ni det på fredag? Vill ni bli invaderade av en trebarnsfamilj, minus pappan? Vi är inte rädda för vattkoppor, om dom fortfarande skulle smitta. Dom stora har redan haft det och Maja måste ju få det förr eller senare ändå...

Heléne sa...

Hej Malin!
Hittade din blogg genom Ateljé Norrgården.

Ha det så bra! K Heléne

Ljuva ro sa...

Vilken goding hon är!

Malinmittilivet sa...

Hanna:
Vi pratar mer imorgon på scrapträffen!

Maria:
Vi har ju redan halvbestämt! Inga koppor från oss. Nu är det över!

Heléne:
Välkommen hit!

Anna:
Ja men eller hur?! Ses på måndag om inte förr!