torsdag 21 februari 2008

God natt!

Klockan är snart midnatt och jag tror att det är läggdags, men jag kom hem sent ikväll och anser det vara om inte nödvändigt så ändå bra att få skriva några rader. Jag somnar nog snabbare då när jag väl kryper ner mellan lakanen. Har varit på scrapträff och fick efter det en lång stund av prat och mat med god vän. Så välbehövligt att få sitta ner och bubbla en vanlig torsdagkväll. Kreativitet, social samvaro, prat och skratt, allvar och bubbel och mera skratt... Kan det bli bättre?

Nu blåser det alldeles infernaliskt mycket. Det låter som i en skräckfilm. Vinden viner runt husknuten och jag funderar just nu i skrivande stund om tvätten som hänger, eller rättare sagt står vågrätt rakt ut från tvättlinan, kommer att finnas kvar i morgon bitti. För släpper klädnyporna ifrån sig den blir det inte till att plocka upp den från marken i morgon... Nej, jag får nog snarare trava runt på åkrarna och leta efter träningskläder, strumpor och byxor... Kanske jag borde gå ut och hämta den trots den sena timmen... Men eftersom jag bestämt mig för att det inte ska finnas så många borden och måsten i mitt liv, utan snarare viljor vill jag omformulera mig: Jag skulle trots den sena timmen vilja gå ut och hämta tvätten eftersom lådor och garderober annars skulle bli två maskiner tvätt fattigare... Så får det bli!

Nu låter det som att torpet snart seglar iväg med vinden... Blir det inget inlägg imorgon vet ni att jag finns nånstans på slätten... bortblåst... För hon är ju inte så stadig, unga frun (till vikten menar jag - i övrigt, tämligen stabil).

Avslutningsvis dagens topp tre:
1. Sköna vänner och varma samtal
2. Kaffe och semla
3. Kreativ dynga i scrapträsket!

2 kommentarer:

Elisa sa...

Kram på dig!!! Och tack för att du finns...

Malinmittilivet sa...

Men durå... En kram tebaks...